E-Learning (blended learning)

De gemiddelde duur van de opleiding schuldhulpverlening en/ budgetcoaching is drie maanden. Maximale termijn is zes maanden. De gemiddelde duur van de opleiding beschermingsbewind (module 1) is 25 studielasturen. De gemiddelde duur van de opleiding beschermingsbewind (module 2 - schuldenbewind) is eveneens 25 studielasturen

De opleidingen zijn onderverdeeld in een aantal lesmodules. Na afronding van een lesmodule kunt u doorgaan met de volgende.

Begeleiding kan via email (binnen 2 werkdagen wordt uw vraag dan, via mail, beantwoord).

Tevens is er op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur een docent aanwezig om uw vragen via het in het E-learning programma aanwezige chatfunctie te beantwoorden.

Op een aantal tijdstippen in het jaar zal er een klassikale bijeenkomst plaatsvinden voor de opleiding schuldhulpverlening en/of budgetcoaching , waarvoor u zich éénmalig kosteloos kunt inschrijven.

Tijdens de opleiding is er de mogelijkheid om via een toetsingsprogramma uw opgedane kennis te toetsen.

Aan het eind van de opleiding is het mogelijk om éénmalig kosteloos het digitale Elkenain examen af te leggen, waarmee u het Elkenain certificaat kunt behalen.

Het examen schuldhulpverlening en/of budgetcoaching is geheel conform de eind- en toetstermen van KIWA (NEN 8048). Het examen beschermingsbewind is geheel volgens de Exsi-normering.

Inschrijven kan door op het blok van uw keuze te klikken. U ontvangt dan de bevestiging met daarbij de factuur voor de opleiding. Na ontvangst van uw betaling van de factuur, ontvangt u alle benodigde gegevens om te kunnen starten met de opleiding. U kunt dan per direct beginnen. Deze opleiding is vrij van BTW.

Opleidingen

E-learning (blended learning) Beschermingsbewind - module 1

€ 675,00

E-learning (blended learning) Beschermingsbewind - module 2 (schuldenbewind)

€ 675,00

E-learning (blended learning) combinatie-opleiding schuldhulpverlening en budgetcoaching (NEN 8048)

  • E-learning
€ 1.475,00